Geniet van de PureBrewTea-ervaring met de Black Eagle Maverick!

Victoria Arduino presenteerde met trots de PureBrewTea op Caffè Culture Show, het evenement voor de café- en koffiebarmarkt, dat op 1-2 september in Londen heeft plaatsgevonden. Op de stand van Victoria Arduino op de Caffè Culture Show konden barista’s en koffiebranders The Skills Hub ervaren, vier verschillende koffiestations die demonstreren hoe de workflow kan worden verbeterd, de productiviteit kan worden verhoogd en de operationele efficiëntie kan worden bereikt.

Er was deze keer ook een station ingericht aan het zetten van thee met behulp van Pure Brew Technology. De Pure Brew Technologie is een revolutionaire methode van espresso-extractie en koffie-extractie onder zwaartekracht met behulp van een door Victoria Arduino gepatenteerd portafilter met een filter dat PureBrew kan creëren, een totaal nieuwe gefilterde koffie-extractie die voller is. Voor de allereerste keer heeft Victoria Arduino een preview gegeven van de Pure Brew Technologie, toegepast op thee. PureBrewTea is een revolutionaire methode voor het extraheren van thee uit een espressomachine.

Ontdek PureBrewTea

De ingenieurs van Victoria Arduino maakten een vergelijking tussen PureBrew en de traditionele manier van thee schenken, in samenwerking met een team van thee-experts. Zo hebben ze een ​​verscheidenheid aan theesoorten getest. Voor de test gebruikten ze groene thee, oolongthee en zwarte thee in 4 verschillende gradaties; van hele fijne thee tot aan gehele theebladen. “We gebruikten 4 gram theebladeren om 300 ml thee te produceren. Dezelfde hoeveelheid thee die standaard zou zijn in een commerciële caféomgeving.” – zei Lauro Fioretti, Product Manager bij Simonelli Group.

“We vonden de helderheid en smaak van de traditionele methode om thee te schenken en de thee gezet met de PureBrew erg op elkaar lijken. Elke test leverde precies de profielen op die je zou verwachten van groene thee, oolongthee en zwarte thee. We ontdekten ook dat er geen kruisbesmetting van koffiearoma’s op het filter of de groepskop was na het spoelen.”

Vanaf september is Victoria Arduino lid van de European Specialty Tea Association. De nieuwe Pure Brew-technologie is volledig in lijn met de missie van de European Specialty Tea Association, het creëren en inspireren van uitmuntendheid in de gemeenschap van speciale thee door middel van innovatie, onderzoek, onderwijs en communicatie.

Wil je zien hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande video!